Sælge?! Du må være tosset!

No-Money-On-Hand

Det er ved at være længe siden, jeg sidst har sat en plade på; du ved – en rigtig LP, ikke en cd. Jeg satte godt nok min gamle pladespiller til, da jeg flyttede ind i min lejlighed for fem år siden – men jeg har ikke hørt så meget som én plade siden da; det er bare nemmere at finde musikken på Youtube, Spotify og hvad har vi.

Hvorfor sælger du ikke dine gamle plader? De står jo bare og fylder – og der kan da være nogen imellem, som er penge værd, er jeg blevet spurgt flere gange. Jeg kommer dog ALDRIG til at sælge nogle af mine plader – hverken min allerførste (Wham), pladen med tjekkisk punk eller den obskure EP med det australske dødsmetalorkester Mortal Sin.

For pladerne i min samling fortæller min historie: jeg har på et tidspunkt syntes så godt om det her, at jeg har valgt at bruge penge på det – derfor er det en del af min historie, som jeg ikke bare kan sælge ud af.

Så selvom jeg ikke har sat en LP på i mere end fem år, så kommer jeg aldrig til at sælge mine plader!

God onsdag fra Ole 🙂