Als Classic FM

Flemming Nissen

Als Classic Morgen, hverdage kl. 05.00-10.00

Jeg vækker dig hver morgen med den musik du i grunden godt kan huske, men som du måske helt havde glemt! Det var i hvert fald den følelse jeg selv havde da jeg kom ind i Classic FM universet.

Hver morgen krydrer jeg din morgen med lokale indslag og programmer som:

Naturen omkring os – et program der bliver lavet i samarbejde med Andreas Hermann fra Naturskolerne i Sønderborg Kommune. Andreas tager os med til steder i vores natur hvor mange af os ikke kommer. Andreas er også manden jeg ringer til hvis der er sket noget uforklarligt i naturen, eller hvis vi har brug for at få slået nogle facts omkring naturen fast.

Din kultur – Et program hvor jeg sammen med en medarbejder fra Sønderborg Event gennemgår den kommende tids mange kulturelle tilbud her i Sønderborg Kommune.

Det handler om dig – Et program der laves i samarbejde med forskellige afdelinger i Sønderborg Kommune. Her tager vi rundt og finder ud af hvad det i grunden er vi som borgere kan bruge kommunen til – og ikke mindst hvor de allerede hjælper os, måske uden at vi selv er klar over det.

I køkkenet med Klaus – programmet hvor Køkkenchef på Comwell, Klaus Græns, giver gode råd om råvarer, madlavning og masser af gode køkkentips til dig, så du kan blive din helt egen køkkenchef.

Derudover er der ofte gæster i studiet hvor vi får drøftet stort og småt fra lokalområdet. Det kan også være musikere eller andre kulturpersonligheder der besøger området og lægger vejen forbi studiet eller mikrofonen ”i marken”.

Men det allervigtigste er MUSIKKEN! På Classic FM får du den bedste musik fra 70-80 og 90´erne – så der er garanti for at foden kommer til at vippe eller at du bliver ufrivilligt deltager i din egen sangkonkurrence når du kører bil.

Lyt med – og find ud af hvorfor jeg ELSKER Classic FM.

Flemming

Lokale nyheder – tirsdag d. 4. september

I Sønderborg Kommune fastholdes den positive udvikling af erhvervsvenligheden i Dansk Industris netop udkomne analyse. Ud af 93 kommuner placerer ...

Lokale nyheder – mandag d. 3. september

Sammen med ProjectZero er Sønderborg Kommunes ungdomsråd med i et nordisk samarbejde, Attractive Nordic Towns. I denne uge tager tre ...

Lokale nyheder – fredag d. 31. august

Forleden trillede tre nye elbiler af mærket Renault ind på det parkeringsområde ved rådhuset i Sønderborg, hvor kommunens biler til ...

Hvem er Als Classic FM

Siden 27. august 1988 har Radio Als været hele områdets lokale radio.

I 2017 kom alle sendetilladelser i udbud og her gik sendetilladelsen til Classic FM og Jydsk Fynske Medier. Her ønskede man fortsat at lave lokal radio. Derfor forsatte radioens vært, Flemming Nissen, i det nye koncept og navnet blev ændret til Als Classic FM.

Det har betydet at du hver morgen får alt det lokale du kender fra tiden med Radio Als – men derudover får du også flere værter resten af dagen, opdaterede nyheder hver time og det populære program ”Dahl på Hack” hver søndag.

På Als Classic FM får du hver dag lokale indslag, servicemeddelelser og masser af god musik.

Her på siden kan du også dykke ned i arkivet over de indslag der gennem de sidste mange år er blevet sendt i Radio Als og på Als Classic FM.

Her kan du kontakte os:

Als Classic FM
Perlegade 53 1. sal
6400 Sønderborg
Mail: fleni@jfmedier.dk
Tlf.: 20 42 69 93

Husk også at følge os på Facebook

Husk også at følge os på Facebook

Husk også at følge os på Soundcloud